Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Jiujitsuka pakt brons op World Games

Jiujitsuka pakt brons op World Games

World Games

Cheer!

Jiujitsuka Aafke van Leeuwen heeft een bronzen medaille gewonnen bij de World Games in het Poolse Wroclaw. Van Leeuwen werd in de klasse tot 70 kilogram uitgeschakeld in de halve finale en moest strijden met de Poolse Emilia Mackowiak om het brons. De Europese kampioene van 2016 versloeg Mackowiak voor eigen publiek met 9-8.

Deel dit artikel op social media

Met het brons van Van Leeuwen komt het medailletotaal voor de Nederlandse equipe in Polen op vier.

Eerder veroverde kickboksster Sarèl de Jong een gouden plak en de Nederlandse korfbalploeg was ook de beste in Wroclaw. Trampolinespringsters Tara Fokké en Carlijn Blekkink pakten daarnaast het brons bij het synchroonspringen op de World Games.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!