Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Jansen en Van Duijn buiten WK-finale

Jansen en Van Duijn buiten WK-finale

Cheer!

BOEDAPEST - Inge Jansen en Celine van Duijn hebben zich zondag bij de WK schoonspringen niet weten te plaatsen voor de finale op het onderdeel synchroon (toren).

Deel dit artikel op social media

Het Nederlandse duo eindigde in de voorronde op de dertiende plek. Ze kwamen 0,18 punten tekort op Italië voor deelname aan de eindstrijd, die zondagavond wordt afgewerkt.

Jansen en Van Duijn kwamen op een score van 262,32 punten uit. Italië, dat zich als twaalfde en laatste land kwalificeerde voor de finale, liet een totaal van 262,50 noteren. Het Chinese koppel Qian Ren/Yajie Si kreeg in de voorronde met 334,32 punten de hoogste waardering.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Inge en Celine aan!