Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Honkballers onderuit in eerste duel WPT

Honkballers onderuit in eerste duel WPT

Cheer!

ROTTERDAM - Het Nederlands honkbalteam is zaterdag in mineur begonnen aan het World Port Tournament in Rotterdam. Met een sterk verjongde selectie verloor Oranje met 1-2 van Taiwan. Chris Garia bracht al in de eerste inning het Nederlandse punt op zijn naam na slecht veldwerk bij Taiwan.

Deel dit artikel op social media

Daarna hadden beide ploegen grote moeite om tot scoren te komen. Pas in de negende en laatste inning liet Taiwan zich gelden in aanvallend opzicht en met twee punten kreeg het duel een verrassende wending. In de gelijkmakende slagbeurt kon de thuisploeg de eerste nederlaag niet meer voorkomen. Oranje liet slechts drie honkslagen noteren, tegen negen van Taiwan.

Nederland speelt zondag in de tweede wedstrijd tegen Curaçao, dat zaterdag met 2-3 verloor van Cuba.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!