Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hogenkamp in actie op eerste dag Wimbledon

Hogenkamp in actie op eerste dag Wimbledon

Cheer!

Tennisster Richèl Hogenkamp komt op de openingsdag van Wimbledon direct in actie. De 25-jarige Nederlandse treft de Amerikaanse Madison Brengle in de eerste ronde op baan 5. De partij staat als derde van de dag op het programma, na twee mannenwedstrijden. Kiki Bertens en Robin Haase, de andere twee Nederlanders in het hoofdtoernooi, komen dinsdag pas in actie.

Deel dit artikel op social media

Zoals de traditie in Londen voorschrijft, opent de titelverdediger bij de mannen het toernooi op het centercourt. Andy Murray, die de afgelopen tijd werd gehinderd door heupklachten maar zondag aangaf fit genoeg te zijn voor het Engelse grandslamtoernooi, treedt vanaf 14.00 uur Nederlandse tijd op het hoofdpodium aan tegen Aleksander Boeblik uit Kazachstan. Daarna is het de beurt aan de Tsjechische Petra Kvitova, tweevoudig kampioene bij de vrouwen, die het opneemt tegen de Zweedse Johanna Larsson.

Stan Wawrinka, Rafael Nadal, Simona Halep en Venus Williams komen maandag ook allemaal in actie, net als de Britse hoop bij de vrouwen, Johanna Konta.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Richel, Robin en Kiki aan!