Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Caldas over hockeyploeg: 'Dit is een mooie groep'

Caldas over hockeyploeg: 'Dit is een mooie groep'

Coaching RoadToTokyo

Cheer!

ARNHEM - Bij de achttien hockeyers die bondscoach Max Caldas heeft geselecteerd voor het Europees kampioenschap zit slechts één speler die ontbrak op het halvefinaletoernooi van de Hockey World League. Joep de Mol van Oranje-Rood was er in april in Londen niet bij, maar neemt nu de plaats in van Tristan Algera, die reserve is. Van de overige zeventien spelers waren er elf nog actief op de Olympische Spelen van Rio.

Deel dit artikel op social media

"We hebben een mooie groep samengesteld met een aantal ervaren jongens en spelers voor wie dit een eerste EK wordt", zei Caldas, die met zijn ploeg in Barcelona volgende week nog oefent tegen Engeland, Spanje en Duitsland. Op 13 augustus speelt Oranje nog thuis tegen India.

Het EK begint op 18 augustus in Amsterdam. Caldas: "We kijken er allemaal naar uit, maar nu is het eerst belangrijk dat we goed trainen en de wedstrijden gebruiken om straks goed voorbereid te kunnen starten."

Selectie: Seve van Ass, Sander Baart, Billy Bakker, Pirmin Blaak (K), Thierry Brinkman, Jorrit Croon, Jonas de Geus, Bjorn Kellerman, Robbert Kemperman, Joep de Mol, Mirco Pruyser, Glenn Schuurman, Sam van der Ven (K), Valentin Verga, Bob de Voogd, Mink van der Weerden, Floris Wortelboer en Sander de Wijn.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Valentin, Robbert, Sander, Pirmin, Mink, Bob, Mirco, Billy, Glenn, Thierry, Sander, Bjorn, Jorrit, Jonas, Sam, Seve, Joep, Floris, Max, Thijs en Tristan aan!