Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bertens uitstekend op dreef in Gstaad

Bertens uitstekend op dreef in Gstaad

Cheer!

Kiki Bertens heeft vrijdag de halve finales bereikt in Gstaad.

Deel dit artikel op social media

De 25-jarige Nederlandse tennisster besliste in de kwartfinales op het Zwitserse graveltoernooi het onderonsje met haar vaste dubbelpartner, de Zweedse Johanna Larsson, in haar voordeel: 6-4 6-4.

Bertens is al tweede geplaatst in Gstaad, waar ze vorig jaar tot de finale kwam. Larsson was de nummer vijf van de plaatsingslijst. Beide speelsters kennen elkaar door en door en gaven elkaar weinig toe.

In de eerste set wist Bertens met één break meer het verschil te maken. In de tweede set pakte de Nederlandse een break, maar gaf die weer prijs toen ze voor de wedstrijd serveerde. Bertens brak echter meteen terug en won de partij.

Bertens neemt het in de halve finale op tegen de Spaanse Sara Sorribes die de Duitse Tamara Korpatsch in twee sets klopte.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kiki aan!