Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bertens ook in dubbel snel klaar

Bertens ook in dubbel snel klaar

Cheer!

Voor Kiki Bertens zit Wimbledon er ook in het dubbelspel al snel op. De 25-jarige Westlandse verloor donderdag met haar Zweedse partner Johanna Larsson in de eerste ronde van Katarina Bondarenko uit Oekraïne en de Servische Aleksandra Krunic: 1-6 4-6.

Deel dit artikel op social media

Bertens en Larsson waren op het Engelse grandslamtoernooi als veertiende geplaatst.

De beste Nederlandse tennisster werd dinsdag in het enkelspel ook al direct uitgeschakeld. Bertens moest op het gras in Londen in de eerste ronde buigen voor de Roemeense Sorana Cirstea.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kiki aan!