Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bertens al na één ronde klaar op Wimbledon

Bertens al na één ronde klaar op Wimbledon

Cheer!

Kiki Bertens is ondanks een uitstekende start al na één ronde klaar op Wimbledon. Nederlands beste speelster nam tegen Sorana Cirstea een 5-2 voorsprong in de eerste set, maar gaf die compleet uit handen. De nummer 63 van de wereld won met: 6-7, 5-7.

Deel dit artikel op social media

Bertens kwam in de tweede set met 5-4 achter en Cirstea mocht voor de wedstrijd serveren, maar de Westlandse nummer 24 van de wereld slaagde er in de Roemeense terug te breken. Op 5-5 had Bertens vervolgens haar handen vol om haar servicegame te behouden en slaagde daar uiteindelijk niet in. Cirstea wist deze break wel te verzilveren pakte de set met 5-7.

Het was voor Cirstea, die zegevierde met 7-6 (4) 7-5, haar vierde overwinning in vier partijen op Bertens. Vorig jaar haalde Bertens op Wimbledon nog de derde ronde.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kiki aan!