Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Volleybalsters winnen ook derde duel in WK-kwalificatie

Volleybalsters winnen ook derde duel in WK-kwalificatie

Cheer!

De Nederlandse volleybalvrouwen hebben ook de derde wedstrijd in de WK-kwalificatie gewonnen. De ploeg van bondscoach Jamie Morrison was in Baku met 3-1 (25-19, 25-11, 22-25, 25-15) te sterk voor Israël.

Deel dit artikel op social media

Oranje had eerder de groepsduels met Denemarken en Noorwegen met 3-0 gewonnen. Tegen Israël werd pas voor het eerst dit toernooi een set ingeleverd.

Er staan voor Nederland de komende dagen nog duels met Oekraïne en gastland Azerbeidzjan op het programma. De groepswinnaar plaatst zich rechtstreeks voor het WK van volgend jaar in Japan, de nummer twee krijgt eind augustus een herkansing.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!