Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Varenhorst - Van Garderen toch naar WK beach

Varenhorst - Van Garderen toch naar WK beach

Cheer!

Christiaan Varenhorst en Maarten van Garderen doen eind juli toch mee aan het wereldkampioenschap beachvolleybal. Het Nederlandse duo heeft een wildcard van de organisatie gekregen, meldt de volleybalbond vrijdag.

Deel dit artikel op social media

Varenhorst speelde tot en met de Olympische Spelen in Rio de Janeiro samen met Reinder Nummerdor, die daarna een punt achter zijn carrière zette. Samen met Van Garderen had hij nog te weinig punten verzameld om zich voor het WK te plaatsen. Varenhorst won op het laatste WK, in 2015 in Nederland, nog zilver met Nummerdor.

Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen, die brons wonnen op de Spelen, waren al zeker van deelname. Bij de vrouwen doet met Madelein Meppelink en Sophie van Gestel één Nederlands team mee.

Het WK is van 28 juli tot en met 6 augustus in Wenen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Maarten en Christiaan aan!