Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Maasakker bezorgt hockeysters WK-ticket

Van Maasakker bezorgt hockeysters WK-ticket

Cheer!

De Nederlandse hockeysters hebben zich geplaatst voor het WK. De overwinning op Spanje in de kwartfinale van de halve finaleronde van de Hockey World League was daarvoor voldoende. In Brussel maakte Caia van Maasakker het verschil: 2-0.

Deel dit artikel op social media

Voor Oranje was het op het toernooi in België alweer de vijfde zege, na overwinningen in de groepsfase op Italië, Schotland, Zuid-Korea en China. Door het bereiken van de laatste acht is de formatie van bondscoach Alyson Annan ook zeker van de finaleronde van de Hockey World League, later dit jaar.

De WK hockey voor vrouwen is volgend jaar in Londen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marloes, Eva, Maria, Kitty, Alyson, Laurien, Carlien, Lidewij, Caia, Kelly, Xan en Margot aan!