Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Taekwondoka Oogink pakt brons op WK

Taekwondoka Oogink pakt brons op WK

Cheer!

MUJU - Taekwondoka Reshmie Oogink is er bij de wereldtitelstrijd in Zuid-Korea niet in geslaagd de finale te bereiken. Ze verloor in de halve eindstrijd van de klasse tot 73 kilogram van de Servische Milica Mandic. Dat gebeurde pas in een extra ronde, nadat er in de reguliere ronden geen beslissing was gevallen. Oogink (27) hield aan haar optreden in Muju wel de bronzen medaille over.

Deel dit artikel op social media

Oogink zorgde daarmee voor de eerste WK-medaille in ruim tien jaar voor Nederland. Mirjam Muskens was in 1999 de laatste vrouw die namens Oranje op het WK-podium eindigde (zilver in Edmonton).

Mandic won kort later ook de finale.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Reshmie aan!