Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Sneijder jaagt op basisplaats

Sneijder jaagt op basisplaats

Cheer!

NOORDWIJK - Wesley Sneijder (32) jaagt op een basisplaats in Oranje. „Ik voel me zeker geen reserve. De afgelopen twee wedstrijden is het door ’de situatie’ logisch dat ik vanaf de bank ben begonnen. Maar ik ga vanaf dinsdag (vandaag, red.) op de trainingen zorgen dat ik vrijdag vanaf de eerste minuut begin.”

Deel dit artikel op social media

’De situatie’ is het feit dat de Utrechter meer in het vliegtuig zat dan trainde of voetbalde om tussen de wedstrijden van Galatasaray maar zijn benodigde interlands achter zijn naam te krijgen. Het leverde Sneijder de nodige kritiek op, die de middenvelder vervolgens weer irriteerde.

„De hele wereld over reizen? Dat valt toch wel mee, man. Ik ben weleens verder geweest, hoor. Blijkbaar is het een issue, maar voor mij niet. Ik sta hier te genieten. Voetballend was het misschien niet top, maar we hebben een mooie uitslag neergezet. Dat geeft vertrouwen richting vrijdag (Luxemburg-thuis, red.). Ik ben er trots op dat ik nog steeds deel mag uitmaken van Oranje. Ik weet wat ik kan. En ik heb in een eerder stadium ook gezegd dat ik - zolang ik me fit voel en een meerwaarde kan zijn voor de ploeg - erbij blijf. En dat gevoel heb ik nog steeds.”

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!