Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nederlands elftal kan weer over herstelde De Vrij beschikken

Nederlands elftal kan weer over herstelde De Vrij beschikken

Cheer!

AMSTERDAM - Stefan de Vrij is beschikbaar voor het Nederlands elftal. De verdediger van Lazio kampte afgelopen week met knieklachten en sloeg daarom het trainingskamp in Portugal over.

Deel dit artikel op social media

De Vrij werd zondag in Rotterdam onderzocht door de medische staf van Oranje en fit bevonden, meldde een woordvoerder van de ploeg.

De oud-Feyenoorder speelde in september 2015 tegen Turkije zijn dertigste en voorlopig laatste interland. De Vrij werd toen halverwege gewisseld met een knieblessure. Die bleek zo ernstig, dat hij maandenlang aan de kant stond.

Een gebroken middenvoetsbeentje zette De Vrij vorig jaar weer een tijdje buitenspel. Hij keerde in maart terug in de selectie van Oranje voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije, maar aanhoudende klachten aan zijn scheenbeen voorkwamen toen een rentree.

Het is nog onduidelijk of de dertigvoudig international zondagavond al tot de wedstrijdselectie behoort voor de oefeninterland tegen Ivoorkust. Bondscoach Dick Advocaat maakt na die wedstrijd zijn selectie bekend voor het WK-kwalificatieduel vrijdag met Luxemburg.

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!