Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Müllenberg snel terug in boksselectie

Müllenberg snel terug in boksselectie

Cheer!

ALMELO - Drie weken na zijn besluit om voorlopig geen titeltoernooien te gaan boksen, is Peter Müllenberg weer terug bij de nationale boksselectie. De 29-jarige amateurbokser gaat zich voorbereiden op de EK die van 16 tot en met 24 juni plaatsvinden.

Deel dit artikel op social media

De Tukker had half mei voor onbepaalde tijd een rustpauze ingelast wegens privéomstandigheden. Hierdoor miste hij het NK en zou hij ook ontbreken op de EK in Oekraïne en de WK in Duitsland (25 augustus - 3 september). Mede op aandringen van zijn thuisfront heeft Müllenberg besloten zich nu weer aan te sluiten bij de boksselectie.

De bokser, die vorig jaar meedeed aan de Olympische Spelen van Rio de Janeiro, had in de afgelopen weken al regelmatig meegetraind met de selectie op sportcentrum Papendal om zo zijn conditie redelijk op peil te houden.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Peter aan!