Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Minnaard naar Tour met Wanty-Groupe

Minnaard naar Tour met Wanty-Groupe

Cheer!

Marco Minnaard maakt volgende maand voor het eerst zijn opwachting in de Ronde van Frankrijk.

Deel dit artikel op social media

De Nederlandse renner is door zijn Belgische ploeg Wanty-Groupe Gobert opgenomen in de selectie voor de Tour, waarvoor het team een wildcard heeft gekregen.

Minnaard dankt zijn uitverkiezing onder meer aan zijn goede optreden in het Critérium du Dauphiné. In de vijfde etappe maakte hij deel uit een kopgroep met landgenoten Dylan van Baarle en Koen Bouwman, die lang op kop bleef.

"Marco verdient zijn selectie omdat hij zich altijd ten dienste stelde van het collectief. Bovendien heeft hij een goede Dauphiné achter de rug'', aldus ploegleider Hilaire Van der Schueren.

Het team heeft in totaal zeven namen bekendgemaakt voor de Tour, de laatste twee volgen later deze maand. Naast Minnaard zijn ook de Belgen Frederik Backaert, Thomas Degand, Guillaume Van Keirsbulck en Pieter Vanspeybrouck en de Franse renners Guillaume Martin en Yoann Offredo al zeker van deelname.

 

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marco aan!