Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Meppelink en Keizer uitgeschakeld

Meppelink en Keizer uitgeschakeld

Cheer!

Madelein Meppelink en Sanne Keizer zijn vrijdagavond als laatste Nederlandse beachvolleybalsters uitgeschakeld op de World Tour in Den Haag. Ze verloren in een spannende achtste finale van Maria Antonelli en Carolina Salgado uit Brazilië: 21-19 14-21 15-17.

Deel dit artikel op social media

Meppelink en Keizer wonnen vrijdag in de tussenronde nog wel van hun landgenoten Jolien Sinnema en Joy Stubbe: 21-17 21-11. Ook het derde Nederlandse duo Manon Flier/Marleen van Iersel werd vrijdag uitgeschakeld. Het tweetal kon in de tussenronde niet stunten tegen het sterke Braziliaanse team Agatha Bednarczuk/Eduarda Santos Lisboa: 16-21 13-21.

Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen, als eerste geplaatst in het mannentoernooi, plaatsten zich voor de achtste finales door een zege in drie sets op Jefferson Santos Pereira/Cherif Younousse uit Qatar: 21-14 18-21 15-7.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Madelein aan!