Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Martina net boven WK-limiet

Martina net boven WK-limiet

Cheer!

Churandy Martina heeft nog altijd geen ticket voor de WK atletiek in augustus in Londen op zak.

Deel dit artikel op social media

De Nederlandse sprinter miste ook donderdag bij de Bislett Games in Oslo de limiet voor deelname aan de 100 meter. Hij spurtte naar de zesde plaats in 10,19. Dat was wel zijn beste tijd van dit seizoen, maar nog altijd iets boven de WK-limiet van 10,12.

De 31-jarige atleet van Curaçao vertelde zondag bij de FBK Games in Hengelo dat hij kampt met een pijnlijke lies en achillespees. Die hinderen de sprinter vooral op de eerste meters.

De Canadees Andre de Grasse won de 100 meter in Oslo in 10,01.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Churandy aan!