Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten loopt topklassering mis bij BMW International Open

Luiten loopt topklassering mis bij BMW International Open

Cheer!

MÜNCHEN - Joost Luiten heeft zondag naast een topklassering gegrepen in het BMW International Open in München. 

Deel dit artikel op social media

De 31-jarige Rotterdammer had 71 slagen nodig voor zijn slotronde, één onder het baangemiddelde. Met een totaal van 279 slagen (-9) eindigde Luiten op de gedeelde veertiende plaats, acht slagen achter de Argentijnse winnaar Andrés Romero.

Luiten produceerde op de slotdag drie birdies en twee bogeys, achter elkaar op de elfde en twaalfde hole. Hij was de dag begonnen als nummer tien van het klassement, met vijf slagen achterstand op de Spaanse leider Sergio Garcia.

Garcia moest zondag genoegen nemen met de gedeelde tweede plaats. De 36-jarige Romero pakte dankzij een formidabele slotronde van 65 slagen, met zeven birdies, de winst. Hij kwam uit op 271, één slag minder dan Garcia, de Engelsman Richard Bland en Thomas Detry uit België.

De zege in München was de tweede van Romero op de Europese Tour, maar zijn eerste in lange tijd. Tien jaar geleden won Romero ook al eens op Duitse bodem.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!