Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Kupers stijgt boven zichzelf uit op 800 meter

Kupers stijgt boven zichzelf uit op 800 meter

Cheer!

Thijmen Kupers is bij de FBK Games boven zichzelf uitgestegen. De atleet uit Groningen zegevierde op de 800 meter in een tijd van 1.44,99. Het was de eerste keer dat hij de middenafstand onder de 1.45 liep. Zijn oude toptijd stond op 1.45,23.

Deel dit artikel op social media

Kupers had een sterk eindschot. Hij slaagde erin op het laatste rechte stuk zijn concurrenten ruim voor te blijven. De veelvoudig Nederlands kampioen is al zeker van deelname aan de WK in augustus in Londen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Thijmen aan!