Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Kruijswijk eindigt op podium in Zwitserland

Kruijswijk eindigt op podium in Zwitserland

Cheer!

Steven Kruijswijk heeft de Ronde van Zwitserland afgesloten met de derde plek in de eindklassering. De Brabander van LottoNL-Jumbo slaagde er zondag in de afsluitende tijdrit niet meer in om de Italiaan Damiano Caruso te passeren. De eindzege ging net als twee jaar geleden naar de Sloveen Simon Spilak.

Deel dit artikel op social media

Kruijswijk moest tijdens zijn race tegen de klok dertien seconden goedmaken op Caruso. Hij moest uiteindelijk zeven seconden toegeven op zijn concurrent van BMC voor de tweede positie. Rohan Dennis won de tijdrit over ruim 28 kilometer. De Australiër was ook al de snelste in de proloog van de rittenkoers.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Steven aan!