Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Kiki Bertens herpakt zich in dubbelspel

Kiki Bertens herpakt zich in dubbelspel

Cheer!

PARIJS - Tennisster Kiki Bertens heeft vrijdag met haar Zweedse partner Johanna Larsson de derde ronde bereikt van het dubbelspel op Roland Garros. Het duo won in twee sets van Pauline Parmentier en Yanina Wickmayer: 6-2 7-5.

Deel dit artikel op social media

Bertens en Larsson leverden in de eerste set geen enkele keer hun opslag in. Ze wonnen twee keer een servicebeurt van de Frans-Belgische combinatie. In de tweede set kwamen Bertens en Larsson terug van een achterstand van 4-2.

Bertens en Larsson haalden vorig jaar de kwartfinales op het grandslamtoernooi in Parijs.
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kiki aan!