Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Houtzager derde in Grote Prijs van Rotterdam

Houtzager derde in Grote Prijs van Rotterdam

Cheer!

ROTTERDAM - Marc Houtzager heeft zondag een podiumplaats bemachtigd in de Grote Prijs van het CHIO in Rotterdam. De 46-jarige springruiter uit Hoogeveen eindigde met Sterrehof's Calimero als derde. Houtzager bleef foutloos in de barrage met acht combinaties, maar werd in tijd net afgetroefd door de Zweed Peder Fredricson en Cian O'Connor uit Ierland.

Deel dit artikel op social media

Fredericson was met H&M All In het snelste: 40,15 seconden. Hij verdiende daarmee in Rotterdam een cheque van 50.000 euro. O'Connor klokte met Good Luck 40,46 seconden en nam 40.000 euro mee naar huis, Houtzager (40,59) moest zich tevreden stellen met 30.000 euro.

Harrie Smolders plaatste zich met Don VHP Z ook voor de barrage, maar hij moest genoegen nemen met de vijfde plaats in 42,22. De andere Nederlandse ruiters, onder wie Jeroen Dubbeldam, Gerco Schröder en Jur Vrieling, maakten in de eerste omloop één of meerdere springfouten en misten daardoor de barrage.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marc aan!