Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hockeyers als groepswinnaar naar kwartfinale

Hockeyers als groepswinnaar naar kwartfinale

Cheer!

De Nederlandse hockeyers hebben zich als groepswinnaar geplaatst voor de kwartfinales van de halvefinaleronde van de World League.

Deel dit artikel op social media

Ze wonnen dinsdag in Londen ook van India (3-1). Thierry Brinkman, Sander Baart en Mirco Pruijser maakten de doelpunten voor Oranje. Akashdeep Singh was succesvol voor India toen zijn ploeg al met 3-0 achterstond.

Nederland en India waren al zeker van deelname aan de kwartfinales. Beide ploegen streden alleen nog om de groepswinst. Oranje won ook de andere poulewedstrijden tegen Pakistan (4-0), Schotland (3-0) en Canada (3-1).

De beste vier ploegen van het toernooi in Londen mogen aan het einde van dit jaar in India niet alleen aan de finale deelnemen; ze verdienen ook een ticket voor het WK van volgend jaar dat eveneens in India wordt gehouden.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Floris, Valentin, Robbert, Sander, Pirmin, Mink, Bob, Thijs, Mirco, Billy, Glenn, Thierry, Tristan, Sander, Bjorn, Jorrit, Jonas, Max en Sam aan!