Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

'Het zat er niet in voor Kruijswijk'

'Het zat er niet in voor Kruijswijk'

Cheer!

Steven Kruijswijk bezet de derde plek in de Ronde van Zwitserland. Het verschil met leider Simon Spilak bedraagt 1.05 minuten.

Deel dit artikel op social media

De Sloveen rijdt normaal gesproken ook een betere tijdrit dan de Nederlander. De Ronde van Zwitserland eindigt zondag met een race tegen de klok van bijna dertig kilometer.

 "Je hoopt stiekem dat hij een heel goede dag heeft en misschien wel de gele leiderstrui kan pakken”, zei ploegleider Addy Engels van Team LottoNL-Jumbo aan de finish. "Maar dat zat er niet in. De klim was super eerlijk en Spilak was de sterkste. Als Steven een goede tijdrit rijdt, ligt plek twee binnen de mogelijkheden.''

De Italiaan Damiano Caruso staat nu tweede. Hij heeft een voorsprong van 13 seconden op Kruijswijk.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Steven aan!