Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Drietal open water zwemmers naar WK

Drietal open water zwemmers naar WK

Cheer!

De KNZB heeft een drietal zwemmers geselecteerd voor deelname aan de wereldkampioenschappen open water zwemmen deze zomer. De selectie bestaat uit Sharon van Rouwendaal, Ferry Weertman en Marcel Schouten. De wedstrijden worden gezwommen in het Balatonmeer in Hongarije van 15 tot en met 21 juli.

Deel dit artikel op social media

KNZB hoofdcoach Marcel Wouda over de selectie: " Ferry Weertman, Marcel Schouten en Sharon van Rouwendaal hebben de afgelopen jaren al verschillende EK’s en WK’s gezwommen. Dit drietal gaat ook deze zomer de strijd aan met de rest van de wereld in Hongarije. Een ploeg met zeer veel ervaring. Dit komt goed van pas op deze locatie met onvoorspelbare omstandigheden in het Balatonmeer."

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sharon en Ferry aan!