Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Dressuurteams landenwedstrijden Aken bekend

Dressuurteams landenwedstrijden Aken bekend

Cheer!

Voor het CHIO Aken (19 tot en met 23 juli) hebben bondscoaches Rien van der Schaft en Alex van Silfhout hun teams bekend gemaakt die deel gaan nemen aan de landenwedstrijd dressuur.  De landenwedstrijd voor senioren in Aken maakt deel uit den de FEI Nations Cup series.

Deel dit artikel op social media

Nederland staat na twee wedstrijden op de tweede plaats in de tussenstand van de FEI Nations Cup series. Voorafgaand aan de landenwedstijd bij het prestigieuze CHIO in Aken staat het CHIO in Rotterdam (komende week) op de kalender. 

Voor het CHIO heeft bondscoach Rien van der Schaft de volgende combinaties geselecteerd:
Patrick van der Meer (Naaldwijk) – Zippo (v.Rousseau)
Jeannette Haazen (Maaseik, België) – Dabanos D’04 (v.Abanos)
Thamar Zweistra (Schore) – Hexagons Double Dutch (v.Johnson)
Margo Timmermans (Venhorst) – Catch Me (v.Dreamcatcher)

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Patrick aan!