Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De Vrij sluit wegens knieklachten later aan bij Oranje

De Vrij sluit wegens knieklachten later aan bij Oranje

Cheer!

LAGOS - Stefan de Vrij sluit pas zaterdag op Nederlandse bodem aan bij de selectie van het Nederlands elftal. De verdediger van Lazio heeft knieklachten en laat zich daarom eerst onderzoeken door de medische staf van Oranje.

Deel dit artikel op social media

Dat gebeurt volgens een woordvoerder zodra de selectie terug is van het trainingskamp in Portugal.

Het was aanvankelijk de bedoeling dat De Vrij zich net als Arjen Robben, Kevin Strootman, Daley Blind, Georginio Wijnaldum en Davy Klaassen donderdag zou melden in Lagos.

De komst van de oud-Feyenoorder laat echter nog een paar dagen op zich wachten. Dat geldt ook voor Jeremain Lens, die zaterdag met Fenerbahçe de Turkse competitie afsluit tegen Adanaspor.

Als de aanvaller wordt geselecteerd voor de WK-kwalificatiewedstrijd op 9 juni tegen Luxemburg, meldt hij zich samen met zijn huidige trainer en nieuwe bondscoach Dick Advocaat dinsdag in Nederland. Volgende week vrijdag staat de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg op het programma.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!