Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

BTN-vrouwen strijden tegen Rusland om vervolg in Moskou

BTN-vrouwen strijden tegen Rusland om vervolg in Moskou

Cheer!

De vrouwenteams van Beachvoleybal Team Nederland (BTN) moeten morgen van Rusland winnen om door de poulefase heen te komen op de World Tour in Moskou. Sinnema en Stubbe hadden in hun eerste pouleduel geen kans tegen het Amerikaanse topteam Fendrick/Ross. Ook Manon Flier en Marleen van Iersel verloren, ze moesten hun meerdere erkennen in Canada. Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen zijn door naar de tussenronde.

Deel dit artikel op social media

Jolien Sinnema en Joy Stubbe strijden morgen voor een plaats in de tussenronde. Ze verloren vanmorgen kansloos van het sterke en enorm ervaren Amerikaanse duo Fendrick/Ross. Het werd 21-14 en 21-13. Morgenochtend spelen ze om 08.00 uur Nederlandse tijd spelen tegen het Russische topteam Ukolova/Barsuk.

Manon Flier en Marleen van Iersel stonden vanmorgen ook tegenover een internationaal topteam, het Canadese duo Pavan-Humana Paredes. De dames van BTN streden voor wat ze waard zijn, maar verloren in drie sets: 21-14, 19-21 en 15-12. Ook dit Nederlandse team speelt morgen tegen een thuisspelend team. Ze treffen de Russinnen Birlova en Makroguzova.

Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen zijn door naar de tussenronde. Ze hoefden vanmiddag niet in actie te komen, hun tegenstander had geblesseerd afgemeld. Vanavond stonden ze tegenover het Spaanse topteam Herrera/Gavira. De inzet was poulewinst en een plek in de achtste finale.

De ervaren Spanjaarden speelden heel netjes en er slopen maar weinig fouten in hun spel. Brouwer en Meeuwsen hadden in de eerste set wisten de Nederlanders er niet doorheen te komen, de set werd met 16-21 verloren. In de tweede set werd het enorm spannend, maar wisten de lange Hollanders het niet af te maken en dat lukte de Spaanse routiniers wel: 21-23. Brouwer en Meeuwsen gaan morgen in de tussenronde strijden om een plek in de achtste finale.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marleen, Manon, Robert, Sophie, Alexander, Jolien, Joy en Madelein aan!