Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Brouwer/Meeuwsen naar laatste zestien

Brouwer/Meeuwsen naar laatste zestien

Cheer!

Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen zijn het laatst overgebleven Nederlandse team in het DELA Beach Open. De als eerste geplaatste mannen staan zaterdag in de achtste finales. De volleyballers van Oranje wonnen overtuigend met 3-0 van Zuid-Korea, en liggen op koers om een ticket te veroveren voor de Final Four in Australië.

Deel dit artikel op social media

Brouwer en Meeuwsen wonnen vrijdag hun tweede poulewedstrijd in twee sets van Jefferson/Cherif uit Qatar. Daarmee stelden de Nederlanders de poulezege veilig en kwalificeerden ze zich direct voor de achtste finales.

Zaterdag zijn de Tsjechen Ondrej Perusic en David Schweiner de tegenstanders voor een plek bij de laatste acht. De ambities van de Nederlandse mannen reiken verder dan dat. Meeuwsen: “Het doel is om het toernooi hier voor eigen publiek te winnen. Het sfeertje zit er nu al goed in en we gaan er de komende dagen een mooi feestje van maken.”

Voor de andere twee mannenkoppels eindigde het toernooi in de poulefase. Varenhorst/Van Garderen en Penninga/Blom verloren hun beide groepsduels.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Alexander en Robert aan!