Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bokser Korving zeker van medaille op EK

Bokser Korving zeker van medaille op EK

Cheer!

De beste Nederlandse bokser in de klasse tot 91 kilogram was woensdag in de kwartfinale te sterk voor Oeladzislajoe Smjachlikajoe uit Wit-Rusland.

Deel dit artikel op social media

Max van der Pas werd woensdag uitgeschakeld in Charkov. Hij verloor in de kwartfinale van de klasse tot 75 kilogram van de Italiaan Salvatore Cavallaro. Enrico Lacruz (-60 kg) kan zich woensdag ook nog voor de halve finale plaatsen. Hij neemt het op tegen de Brit Calum French.

Korving, Van der Pas en Lacruz verdienden in Charkov in ieder geval een ticket voor de WK later dit jaar in Hamburg.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Max, Enrico en Roy aan!