Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bendsneyder grijpt net naast poleposition TT

Bendsneyder grijpt net naast poleposition TT

Cheer!

Motorcoureur Bo Bendsneyder heeft zaterdag bijna voor een grote stunt gezorgd bij de TT van Assen.

Deel dit artikel op social media

De Rotterdamse wegracer was in de kwalificatierace van de Moto3 tot aan de laatste minuut de snelste en leek voor het eerst in zijn carrière de poleposition te veroveren, toen de Spanjaard Jorge Martin nog onder zijn tijd dook.

De rijder van het fabrieksteam van KTM kon uitstekend overweg met de lastige omstandigheden op het circuit van Assen, waar de regen voor nat asfalt zorgde. In de slotfase van de sessie droogde de baan iets op.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!