Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Beachduo Brouwer/Meeuwsen hard onderuit

Beachduo Brouwer/Meeuwsen hard onderuit

Cheer!

Beachvolleyballers Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen hebben hun favorietenstatus in het thuistoernooi uit de World Tour in het Haagse Zuiderpark niet kunnen waarmaken. Het als eerste geplaatste koppel ging zaterdag in de kwartfinales hard onderuit tegen de Russen Nikita Liamin en Vjatsjeslav Krasilnikov. De Nederlanders verloren met 16-21 en 14-21.

Deel dit artikel op social media

De dag was nog zo voortvarend begonnen voor de winnaars van het olympisch brons bij de Spelen van vorig jaar in Rio. Brouwer en Meeuwsen rekenden in de achtste finales vlot af met de Tsjechen Ondrej Perusic en David Schweiner (21-13 21-12). Ze moesten echter in de Russen, als zevende ingeschaald, duidelijk hun meerdere erkennen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robert en Alexander aan!