Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Wild grijpt naast eindzege in China

Wild grijpt naast eindzege in China

Cheer!

CHONGMING - Jolien D'hoore heeft zondag de Ronde van Chongming Island op haar naam geschreven.

Deel dit artikel op social media

De Belgische wielrenster van Wiggle High5 was in de derde en laatste rit de snelste in de sprint. D'hoore bleef, net als zaterdag in de tweede etappe, de Nederlandse Kirsten Wild net voor. De Australische Chloe Hosking finishte als derde.

Wild (Cylance Pro Cycling) had vrijdag de openingsrit gewonnen. D'hoore kwam toen zwaar ten val, maar finishte toch nog als tiende. Dankzij onderweg veroverde bonificatieseconden nam ze zaterdag de leiderstrui over van Wild, die de Chinese rittenkoers al twee keer won. Door de tweede plek van zondag moet Wild nu met de tweede plek in het eindklassement genoegen nemen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kirsten aan!