Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Voormalig TT-winnaar Piet Knijnenburg (98) overleden

Voormalig TT-winnaar Piet Knijnenburg (98) overleden

Cheer!

LEIDEN - Voormalig motorsporter Piet Knijnenburg is overleden. Hij stierf 18 mei op 98-jarige leeftijd in zijn woonplaats Leiden. Dat heeft zijn familie zaterdag laten weten in een overlijdensadvertentie.

Deel dit artikel op social media

Knijnenburg won de TT Assen in 1946 in de 500cc-klasse. Hij was zeven keer Nederlands kampioen, waarvan vijf keer in de 500cc-klasse en twee keer in de 350cc-klasse. In 1950 kreeg Knijnenburg de Hans de Beaufortbeker, de hoogste onderscheiding in de Nederlandse motorwereld die jaarlijks wordt uitgereikt door de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV).

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!