Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Volleyballers verslaan ook Griekenland

Volleyballers verslaan ook Griekenland

Cheer!

KOOG AAN DE ZAAN - De Nederlandse volleyballers hebben donderdag de derde wedstrijd in het WK-kwalificatietoernooi opnieuw overtuigend gewonnen. Na eerdere zeges op Luxemburg en Moldavië werd ook Griekenland met duidelijke cijfers verslagen: 3-0 (25-13 32-30 25-16).

Deel dit artikel op social media

De spelers van bondscoach Guido Vermeulen waren in de eerste set veel sterker dan de Grieken en liepen al snel uit naar een comfortabele voorsprong. De Griekse volleyballers leken echter op weg de stand weer gelijk te trekken in de tweede set. Oranje kam echter langszij op 24-24 en er volgde een spannende slotfase waarin de Grieken acht setpunten niet wisten te benutten. Bij 31-30 sloeg Robin Overbeeke voor Oranje wel toe.

Na die setwinst was het in de derde set snel gedaan en maakte Kay van Dijk op 24-16 het winnende punt. De ploeg van bondscoach Gido Vermeulen gaat ruim aan de leiding in Groep B van de WK-kwalificatie.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!