Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Verhofstad achtste op vloer in WB Osijek

Verhofstad achtste op vloer in WB Osijek

Cheer!

OSIJEK - Turner Bram Verhofstad is tijdens de wereldbekerwedstrijd van Osijek als achtste geëindigd op het onderdeel vloer.

Deel dit artikel op social media

Verhofstad wist zich heel knap als tweede te plaatsen voor deze finale met een score van 14.350, een persoonlijk puntenrecord. Zaterdagavond verliep de oefening wat minder vlekkeloos en moest de 22-jarige turner genoegen nemen met een score van 11.733. Door het winnen van brons op de wereldbeker wedstrijd in Koper en het behalen van deze finale heeft Verhofstad laten zien mee te kunnen draaien met de internationale top op dit toestel.

Bart Deurloo turnde gisteren zijn kwalificatie op de rekstok en behaalde met 14.050 punten gemakkelijk als derde de finale. Helaas wisten Boudewijn de Vries en Frank Rijken zich niet te plaatsen voor een toestelfinale. De Vries kwam in actie op voltige en rekstok waar hij net niet voldoende score voor een plekje in de finales. Frank Rijken turnde zijn eerste wedstrijd weer sinds de Olympische Spelen van Rio en de daarna opgelopen knieblessure. Hij turnde enkel het toestel brug en liet al meteen een zware oefening zien. Doordat enkele elementen helaas nog niet helemaal goed verliepen wist Rijken zich niet te plaatsen voor de finale maar laat hij wel zien weer goed op weg te zijn.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Bram aan!