Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van der Breggen wint Ronde van Californië

Van der Breggen wint Ronde van Californië

Cheer!

Anna van der Breggen heeft de Ronde van Californië op haar palmares bijgeschreven. De 27-jarige wielrenster van Boels-Dolmans nam in de slotetappe via bonificatieseconden de leiderstrui over van de Amerikaanse Katie Hall.

Deel dit artikel op social media

De vierde etappe werd een prooi voor de Giorgia Bronzini. De Italiaanse wielrenster van Whiggle High5 klopte in het criterium in Sacramento na 70 kilometer de Amerikaanse Coryn Rivera van Team Sunweb en Kirsten Wild van Cylance Pro Cycling.

Van der Breggen won dit jaar de drie koersen in het Ardense drieluik, Amstel Gold Race, de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik. In Californië eindigde de olympisch kampioene in twee etappes als tweede.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Anna aan!