Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van der Breggen weer tweede in Californië

Van der Breggen weer tweede in Californië

Cheer!

Olympisch kampioene Anna van der Breggen is ook in de tweede etappe van de Ronde van Californië voor vrouwen als tweede geëindigd. De renster van Boels-Dolmans moest in de bergetappe rond South Lake Tahoe alleen de Amerikaanse Katie Hall voor zich dulden.

Deel dit artikel op social media

In het algemeen klassement van de etappekoers uit de World Tour staat Van der Breggen ook tweede, drie seconden achter Hall. De ronde eindigt zondag.

Van der Breggen, die dit voorjaar een hattrick in de heuvels afleverde met zeges in de Amstel Gold Race, Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik, kon als enige Hall volgen op de lange beklimming van de Kingsbury Grade. Het duo reed samen naar beneden richting finish. Hall plaatste een geslaagde demarrage aan de voet en wist solo de finish te bereiken. Van der Breggen arriveerde 21 tellen later.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Anna aan!