Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Terpstra traint weer na complicaties

Terpstra traint weer na complicaties

Cheer!

AMSTERDAM - Niki Terpstra heeft dinsdag de training hervat. De renner van Quick-Step kwam begin april ten val in Parijs-Roubaix.

Deel dit artikel op social media

De Noord-Hollander liep diverse snij- en schaafwonden op. Eind april stapte hij weer op de fiets, maar vanwege een armblessure moest hij daarna weer een pauze inlassen.

"Ik ben terug op de fiets'', liet Terpstra via Twitter weten. "Er waren wat complicaties bij mijn herstel vanwege een armblessure. Ik kon daarom een paar dagen niet fietsen. Maar nu is het tijd om weer aan de conditie te werken.''

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Niki aan!