Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Plat wint ook sprint van kopgroep in wegwedstrijd World Cup

Plat wint ook sprint van kopgroep in wegwedstrijd World Cup

Paralympisch

Cheer!

MANIAGO – Handbiker Jetze Plat heeft naast de tijdrit ook zijn eerste wegwedstrijd gewonnen in de H4-handicapklasse. In de straten van het Italiaanse Maniago was de Nederlander de snelste in een kopgroep van drie. Het zilver ging naar de Pool Rafal Wilk, brons was voor Jonas van de Steene uit België.

Deel dit artikel op social media

Voor Plat was het zijn tweede gouden plak in twee dagen. Datzelfde gold voor Tim de Vries, die de snelste was in de wegwedstrijd in de H5-klasse. Hij won in de sprint onder andere van paralympisch kampioen Alessandro Zanardi.

Bij de vrouwen was het goud voor Jennette Jansen, zilver voor Laura de Vaan. Jansen was in de tijdrit nog goed voor brons, waar De Vaan gisteren het goud pakte.

 

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jetze, Tim, Jennette en Laura aan!