Oomen maakt indruk in koninginnenrit Californië

Cheer!

Oomen maakt indruk in koninginnenrit Californië

MOUNT BALDY - De Amerikaan Andrew Talansky heeft donderdag de koninginnenrit gewonnen in de Ronde van Californië. In de 125,5 kilometer lange, vijfde etappe bereikte de renner van Cannondale als eerste de top van Mount Baldy door in de sprint klassementsleider Rafal Majka (Bora-Hansgrohe) en de Nieuw-Zeelander George Bennett (LottoNL-Jumbo) te verslaan.

cheers! 3
Deel dit artikel op social media

De Pool Majka behoudt de gele leiderstrui. Sam Oomen (Sunweb) finishte op 20 seconden als zesde, Robert Gesink (LottoNL-Jumbo) arriveerde 56 tellen na de winnaar.

In het algemeen klassement is de pas 21-jarige Oomen met de zevende plaats (op 1.14 van Majka) de beste Nederlander, Gesink staat achtste op 1.31. Gesinks ploeggenoot Bennett heeft 6 seconden achterstand op Majka en staat tweede in de rangschikking.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sam en Robert aan!