Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nederlandse boksers winnen finales Felix Stamm-toernooi

Nederlandse boksers winnen finales Felix Stamm-toernooi

Cheer!

WARSCHAU - Drie Nederlandse boksers hebben vandaag bij het Felix Stamm-toernooi in Warschau het hoogste podium beklommen. 

Deel dit artikel op social media

Max van der Pas (-75 kg), Peter Müllenberg (-81 kg) en Roy Korving (-91) waren in de finales van hun respectievelijke klasse de sterksten. "Voor de winnaars is dit toernooi een goede voorbereiding voor het komende Nederlands en Europees Kampioenschap", aldus bondscoach Hennie van Bemmel.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Peter, Max en Roy aan!