Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nederlands zeilduo leidt bij EK

Nederlands zeilduo leidt bij EK

Cheer!

De zeilsters Afrodite Zegers en Anneloes van Veen hebben donderdag de leiding genomen bij het Europees kampioenschap in de 470-klasse in Monaco. Het Nederlandse duo, dat het EK slecht was begonnen, eindigde in de zesde race als tweede om vervolgens de zevende race te winnen.

Deel dit artikel op social media

Daarmee kwamen Zegers en Van Veen op 46 punten. Dat zijn er net zo veel als de Poolse zeilsters Agnieszka Skrzypulec en Jolanta Ogar, die echter nog geen zege achter hun naam hebben staan. De Britsen Amy Seabright en Anna Carpenter bezetten voorlopig de derde plaats met 48 punten.

Bij het EK RS:X kwamen de windsurfers donderdag in Marseille niet in actie wegens slechte weersomstandigheden. Dorian van Rijsselberghe leidt, maar hij heeft al aangekondigd het toernooi voortijdig te verlaten.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Afrodite, Anneloes en Kiran aan!