Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Michel Hendrix, Daniëlle Heijkoop en Patrick van der Meer in Olympische kaders

Michel Hendrix, Daniëlle Heijkoop en Patrick van der Meer in Olympische kaders

Cheer!

ERMELO - Op basis van zijn goede resultaten van de afgelopen maanden is Michel Hendrix (Kessel) gepromoveerd naar het Olympisch kader. Hendrix won vorige maand zilver op het NK Springen in Mierlo en maakt met zijn paard Baileys nu deel uit van dit hoogste kader in de Nederlandse springsport.

Deel dit artikel op social media

Daniëlle Heijkoop (Rotterdam) en Siro wonnen onlangs de kür op muziek van het CDI3 in Nieuw en Sint Joosland en is inmiddels gepromoveerd van het B- naar het Olympisch kader dressuur. Met Badari is zij opgenomen in het B-kader dressuur senioren. Ook Patrick van der Meer (Naaldwijk) promoveerde afgelopen maand met Zippo van het B- naar het Olympisch kader dressuur. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Patrick, Daniëlle en Michel aan!