Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Kruijswijk maakt schuiver op weg naar Etna

Kruijswijk maakt schuiver op weg naar Etna

Cheer!

CATANIA - Steven Kruijswijk heeft dinsdag in de vierde etappe van de Giro d'Italia een schuiver gemaakt. 

Deel dit artikel op social media

De kopman van LottoNL-Jumbo ging in aanloop naar de beklimming van de vulkaan Etna onderuit toen het peloton een afslag miste. De schade leek mee te vallen, want de klimmer zat snel weer op zijn fiets. 

Kruijswijk begon de Ronde van Italië met een ribblessure, opgelopen na een val in de Tour de Yorkshire. De 29-jarige Brabander stelde tijdens de eerste dag van de Giro dat hij nog wat last en schrik had.

Daardoor verloor hij in de eerste rit ook dertien seconden. "Je neemt blijkbaar toch minder risico, omdat je een week eerder in een massasprint onderuit ging", zei hij vrijdag.

 

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Steven aan!