Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Eerste roeimedaille voor Nederland op EK

Eerste roeimedaille voor Nederland op EK

Cheer!

RACICE - De Oranjedelegatie bij de Europese kampioenschappen roeien in Racice heeft zaterdag de eerste medaille kunnen begroeten. In de vier-zonder-stuurvrouw pakten Willeke Vossen, Marleen Verburgh, Annemarie Bernhard en Lisanne Brandsma het brons.

Deel dit artikel op social media

De Nederlandse roeisters moesten de teams van Roemenië en Polen voorlaten. In het mager bezette veld bleef alleen Italië achter Nederland.

Olympisch kampioene Ilse Paulis en haar nieuwe roeipartner Marieke Keijser slaagden er zaterdag in zich via de herkansingen alsnog te plaatsen voor de finale in de lichte dubbeltwee. De strijd om de medailles is zondag.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!