Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Dumoulin behoudt roze leiderstrui

Dumoulin behoudt roze leiderstrui

Cheer!

Tom Dumoulin heeft zijn roze leiderstrui in de Giro d'Italia met verve verdedigd. Zijn ruime voorsprong op de belangrijkste concurrenten kwam in de lastige heuvelrit niet in gevaar. Ook Bauke Mollema behield zijn podiumplek.

Deel dit artikel op social media

Dumoulin deelde een dag eerder een flinke tik uit aan favorieten als Nairo Quintana en Vincenzo Nibali. Dat deed de Limburger in de eerste tijdrit van de Giro. Dankzij dat ijzersterke optreden heeft hij in het algemeen klassement al ruim twee minuten voorsprong op zijn eerste achtervolger Quintana.

Omar Fraile won de elfde etappe. De Spanjaard troefde in een sprint zijn drie medevluchters af. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Tom aan!