Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Debutant Steve Wijler wint WB-wedstrijd handboog

Debutant Steve Wijler wint WB-wedstrijd handboog

Cheer!

SJANGHAI - Steve Wijler heeft bij zijn wereldbekerdebuut meteen in Sjanghai de zege gepakt. Sjef van den Berg eindigde als vierde. 

Deel dit artikel op social media

Wijler versloeg in de eindstrijd Woojin Kim met 6-2. De 20-jarige Limburger had op weg naar de finale al afgerekend met andere gereputeerde opponenten als Jongho Kim (Korea), Atanu Das (India) en drievoudig Olympisch medaillewinnaar Dong Hyun Im (Korea). Laatstgenoemde versloeg in de strijd om het brons Sjef van den Berg met 7-3.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Steve en Sjef aan!