Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bondscoach Vermeulen brengt selectie terug tot 14 spelers

Bondscoach Vermeulen brengt selectie terug tot 14 spelers

Cheer!

APELDOORN - Bondscoach Gido Vermeulen heeft aan de vooravond van de oefenwedstrijden tegen België zijn selectie teruggebracht tot 14 spelers. Volgende week dinsdag (23 mei) begint het WK-kwalificatietoernooi in Nederland, dat wordt gespeeld in Koog aan de Zaan en Apeldoorn.

Deel dit artikel op social media

Nederland speelt woensdag en donderdag twee oefeninterlands in en tegen België. Dit zijn de laatste oefenwedstrijden voor de start van het WK-kwalificatietoernooi. De wedstrijd op woensdagavond in Aalst is voor publiek te bezoeken. De wedstrijd van donderdag wordt achter gesloten deuren gespeeld.

Vermeulen heeft vandaag zijn selectie teruggebracht naar 14 spelers voor de oefeninterlands tegen België. In theorie kan de keuzeheer zijn selectie voor het WK-kwalificatietoernooi nog wijzigen tot één dag voor aanvang van het toernooi (22 mei).

Tickets voor het WK-kwalificatietoernooi zijn te bestellen via deze link!

Selectie oefeninterlands België:

Daan van Haarlem
Wessel Keemink
Dirk Sparidans
Thijs ter Horst
Jasper Diefenbach
Gijs Jorna
Fabian Plak
Jeroen Rauwerdink
Robin Overbeeke
Kay van Dijk
Nimir Abdelaziz
Thomas Koelewijn
Michael Parkinson
Robbert Andringa

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kay, Jeroen, Dirk, Robin, Daan, Jasper, Thijs, Robbert, Gido, Thomas, Gijs, Fabian, Wessel en Michael aan!